Din takläggare i Värmdö

Regelbundet takunderhåll är direkt nödvändigt om man vill bibehålla takets fulla kapacitet och en frisk liksom välmående fastighet. Trots det är det många som blundar för underhållsbehovet vilket i sinom tid kan resultera i såväl vattenskador som mögel vilket är både påfrestande och kostsamt att få bukt med.

Var det längesedan du såg över ditt tak eller vet du med dig att det är hög tid för en takrenovering så hjälper vi dig i Värmdö med omnejd. Våra kunniga takläggare har erfarenhet från alla sorters varierande takarbeten och vet vad som krävs vid varje uppdrag för att uppnå de mest högt ställda kraven vad gäller både hållbarhet, design och funktion.

Boka din takläggning eller takrenovering hos oss så garanterar vi dig ett snyggt och prisvärt tak att förlita dig på långt in i framtiden.

Kunniga takläggare med känsla för kvalitet

Alla tak, oavsett material och form, kommer med tiden att försämras till följd av de påfrestningar det oavbrutet utsätts för. Har du ett gammalt tak kan det behöva bytas ut helt, men även nya tak kan skadas av exempelvis grenar som blåser ner och då behöver man omedelbart vidta åtgärder.

Alla rekommenderas att kontrollera taket minst en gång för att upptäcka skador i tid och vi hjälper dig gärna med besiktningen för ett professionellt utlåtande. Med spetskompetens och stor kapacitet utför vi takläggning och takrenovering av samtliga taktyper och material. Efter att ha genomfört en besiktning kommer våra erfarna takläggare direkt kunna avgöra vilka åtgärder som krävs och överlämna en offert på arbetet. Varesig det rör sig om större insatser eller en enklare renovering läggs allt fokus på att leverera högsta kvalitet i det som utförs. Alla takläggare utbildas löpande för att hänga med i utveckligen och såväl material liksom konstruktioner väljs med omsorg utifrån förutsättningar och önskemål. Vi lämnar därtill alltid minst 10 års garanti på våra takläggningar som extra trygghet.

Professionell hjälp för dig i Värmdö

JF Takläggarna AB är ett väletablerat företag rätt rustade för alla typer av takarbeten. Med bred kompetens och lång erfarenhet att vila på skapar vi hållbara lösningar att förlita sig på där alla krav på kvalitet, funktion och design uppnås. Vi utför takläggningar och takrenovering med alla sorters takmaterial men finns också för dig som behöver ytterligare tjänster så som taksäkerhet och takskottning etc. Vår verksamhet riktar sig i första hand mot företag och bostadsföreningar i, men kan givetvis även hjälpa dig som privatperson i Värmdö då du söker pålitlig hjälp till din takrenovering.

Hos oss kan du förvänta dig:

  • Spetskompetens inom samtliga takarbeten
  • Lyhörda hantverkare med förståelse för alla kunders varierande behov och hur de ska tillgodose samtligas önskemål.
  • Hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Givetvis erbjuds ROT-avdrag på arbetskostnaden.
  • Minst 10 års garanti på samtliga arbeten

Behöver du pålitlig hjälp till din takrenovering?

Det är med spetskompetens och personlig service vi byggt upp vårt företag och vi arbetar hårt för att fortsätta som det självklara valet av takläggare i Värmdö. Tveka inte på att kontakta oss varesig du behöver svar på några frågor, tips och råd eller hjälp med omnejd.