Din takläggare i Sollentuna

Ett tak utsätts dagligen för stora påfrestningar som oavkortat försämrar dess kapacitet och hållbarhet. Trots det är det många som förbiser behovet av underhåll. Något som i längden kan resultera i såväl fukt som mögelskador vilket kräver betydligt större renoveringsinsatser och ett större kapital för att åtgärda.

Vet du med dig att det var länge sedan ditt tak renoverades eller behöver du ett kunnigt utlåtande rörande dess kondition? Vänta inte tills det är för sent utan kontakta oss på JF Takläggarna direkt. Här arbetar ett engagerat team med spetskompetens och erfarenhet från alla typer av takarbeten i Sollentuna redo att hjälpa såväl företag som privatpersoner oavsett behov. Efter en genomgående besiktning kommer vi snabbt kunna ta fram en projekteringsplan för adekvata insatser som ger dig ett tak att förlita dig på långt in i framtiden.

Kunnig hjälp till din takrenovering

Ett äldre tak behöver så småningom bytas ut, men i många fall räcker det med en takrenovering för att stärka takets funktion och hållbarhet. Sliten eller sprucken takplåt liksom trasiga pannor ska ersättas och hängrännor samt avrinningssystem som inte längre fungerar optimalt åtgärdas innan skador hinner uppstå. Också tätskikt, undertak och resterande takpartier måste granskas noga för att vara säker på att helheten är optimal både in- och utvändigt.

När du kontaktar oss så inleder vi alltid med en besiktning av utgångsläget där vi noggrant går igenom takets alla beståndsdelar och ringar in potentiella brister. Därefter presenterar vi förslag på de insatser vi anser nödvändiga och överlämnar ett prisförslag liksom tidsplan för projektet. Känner du dig nöjd sätter vi projekteringen i rullning och bestämmer startdatum för din takrenovering. Kontinuerligt kommer du sedan uppdateras om var vi befinner oss i arbetet liksom om något oväntat sker som på ett eller annat vis påverkar planeringen. Vi ser din trygghet lika självklar som det professionella och snygga resultat vi lämnar efter oss.

Trygg samarbetspartner

Att anlita en kunnig takläggare innebär en trygg investering för framtiden. Vi på JK Takläggarna har varit aktiva i branschen sedan 2011 och har all kapacitet och kunskap som krävs för kompletta takrenoveringar samlad inom företaget. Våra kunnig takläggare skapar hållbara lösningar till konkurrenskraftiga priser och vi lämnar alltid minst 10 års garanti på en genomförd takläggning. Vi har godkänd F-skattsedel, ansvarsförsäkring via PLR och är medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation samt Entreprenörföretagen.

Med oss kan du känna dig trygg genom projektets alla delar och säker på att ditt tak uppnår alla högt ställda krav för att skydda din fastighet maximalt många år framöver.

Hur hjälper vi dig i Solna?

Känner du dig osäker på ditt taks kondition och önskar ett professionellt utlåtande eller vet du med dig att dess kapacitet försämras varpå du söker en kunnig och pålitlig takläggare med omnejd? Vänta inte tills det är försent utan ring direkt så vidtar vi direkt rätt åtgärder. Vi utför takläggning med samtliga material, takplåtsmålning och anpassningsbara takrenoveringar. Har du sedan ytterligare behov så framför dem så att vi kan inkludera dem i en bra och hållbar lösning.