Din takläggare i Tyresö

Alla tak kräver underhåll för att bibehålla sin kapacitet, men trots det är det många som väljer att blunda för behovet och väntar in i det sista med att ringa in en takläggare. Ett beslut som i värsta fall kan leda till såväl vatten och mögelskador som inte bara är mer komplexa att åtgärda utan också medför betydligt större kostnader.

När såg du över ditt tak senast? Vet du med dig att det var längesedan eller har du sett indikationer på att något kanske inte står rätt till? Kontakta oss direkt så ger vi dig ett professionellt utlåtande. Att anlita kunniga takläggare är en smart investering för framtiden. När du anlitar oss kan du känna dig trygg genom renoveringens samtliga delar och säker på att du får ett tak som uppnår alla högt ställda krav för att skydda dig och din fastighet.

Rätt hjälp när det är dags att se över taket

Alla tak bör kontrolleras regelbundet för att upptäcka skador eller slitningar i tid innan problemen hunnit växa sig större. Hur ofta man sedan bör renovera eller byta tak varierar beroende på olika faktorer så som form, material och hur noga man varit kring dess underhåll. Dock kan även nya tak skadas av kraftiga väderomslag eller grenar som blåser ner varpå en årlig besiktning är att rekommendera. Känner du dig osäker eller vill du ha hjälp så kommer vi mer än gärna ut för ett professionellt utlåtande.

Efter att ha kontrollerat ditt tak såväl invändigt som utvändigt kan våra takläggare omedelbart presentera vilka åtgärder som bör göras och överlämna offert på det förräntade arbetet. Så fort du känner dig nöjd med våra förslag sätts ett startdatum och en tidsplan liksom en projekteringsplan upprättas och ledningsansvarig utses. Genom en löpande dialog håller vi dig sedan uppdaterad under arbetets gång för att du ska känna dig involverad och veta var vi befinner oss i arbetet.

Pålitliga takläggare i Tyresö

JF Takläggarna är ett pålitligt företag för dig i Tyresö som söker hjälp till ett takarbete oavsett slag. Med många års erfarenhet och en övergripande kompetens skapar vi hållbara taklösningar att förlita sig på där alla krav vad gäller funktion, kvalitet och design tillgodoses. Vi utför takrenoveringar och takläggning med samtliga material liksom vi finns här för ytterligare tjänster så som taksäkerhet, snöskottning och service enligt skräddarsydda avtal. I första hand riktar vi oss mot bostadsföreningar och företag men givetvis åtar vi oss även uppdrag från privatpersoner som behöver professionell hjälp med omnejd.

När du anlitar oss kan du förvänta dig:

  • Spetskompetens till konkurrenskraftiga priser.
  • Hjälp från lyhörda takläggare som förstår alla kunders varierande behov och med engagemang tillgodoser dem alla på ett kunnigt och fackmannamässigt sätt.
  • Hög kvalitet oavsett arbete. Vi är säkra på vår sak och erbjuder därför minst 10 års garanti på allt som utförs.
  • Givetvis kan vi erbjuda ROT-avdrag på arbetskostnaderna.

Rätt takläggare för din takrenovering

Det är genom hårt arbete och stor kompetens som vi växt oss starka och vi fortsätter arbeta lika engagerat för att fortsätta som det självklara valet av takläggare i Tyresö. Tveka inte på att vända dig till oss vare sig det gäller en fråga, tips och inspiration eller takrenovering med omnejd.