Takmålning

Glöm inte att ta hand om ditt tak. Ett bra sätt är att underhålla med regelbunden takmålning. Det går att få takmålning av plåttak och betongpannor. Takmålning utförs bäst av ett proffs. Läs gärna mer eller kontakta oss direkt för mer information.

Takmålning Stockholm

Att underhålla ditt tak är viktigt för att undvika rostskador och läckageskador som i slutändan behöver dyra åtgärder, takmålning är oftast den bästa lösningen. Vi brukar rekommendera takmålning vart åttonde år för att få en hållbar och tåligt tak.

Vi utför takmålning i hela stor-Stockholm. Våra medarbetare är erfarna takmålare med många års erfarenhet inom takmålning. Vi utför alltid en god behandling på ert tak och ser till att ni är nöjda med er takmålning. För oss är det viktigt att tillhandahålla ett gott resultat så du känner dig nöjd med oss oavsett om du anlitar oss för takmålning av plåttak eller betongpannor.

Vi på JF Takläggarna AB erbjuder kostnadsfri takbesiktning och offert för takmålning – kontakta oss idag!

Vi utför takmålning och andra takarbeten till dig i Stockholm med omnejd; Täby, Sollentuna, Nacka, Bromma, Lidingö, Tyresö, Åkersberga, Värmdö och Järfälla.